Nederland Zingt (online) - 'Rust bij God'

5 maart 2022, 18:00

De Veertigdagentijd is begonnen. Voor veel mensen is dit een periode om stil te staan bij de lijdensweg van Jezus. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld te vasten, veertig dagen geen sociale media te gebruiken of door op andere manieren rust te zoeken in het dagelijkse leven. Daarom staat deze online special volledig in het teken van ‘Rust bij God’. Er komen prachtige liederen voorbij zoals ‘Stil (Verberg mij nu)’, ‘Uw genade is mij genoeg’ en ‘Witter dan sneeuw’. Kijk mee en beleef met Nederland Zingt een mooi begin van de Veertigdagentijd.

Let op! In verband met het WK Schaatsen is deze uitzending niet te zien op tv, maar alleen online.

Liederen in deze uitzending:

 • Hij kwam bij ons heel gewoon
 • Stil (verberg mij nu)
 • Neem, Heer, mijn beide handen
 • Dichter bij U, mijn God
 • Stil, mijn ziel, wees stil
 • Rust, mijn ziel, uw God is Koning
 • Avondlied - Psalm 4
 • Toon mijn liefde
 • Uw genade is mij genoeg
 • Witter dan sneeuw
 • Daar is kracht
 • Rust
 • Stil, o Jezus, ons verlangen
 • Beveel gerust uw wegen
 • Vreugde van mijn hart

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Deze aflevering hoort bij: