Apeldoorn SPV

16 december 2006, 18:30

Massale samenzang met medewerking van enthousiaste mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking vanuit de Grote Kerk in Apeldoorn.

Massale samenzang met medewerking van enthousiaste mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking vanuit de Grote Kerk in Apeldoorn.

Medewerkenden: Singelkoor - Dordrecht + combo o.l.v. Miriam Nobel. Gonnie in 't Veld, vleugel. Iris in 't Veld, dwarsfluit. Corine van Herwijnen, blokfluit. Janick Jamundo, drums. Koor- en Muziekgroep Sterrenklanken Abrona - Huis ter Heide o.l.v. Harrie Stijf. Vocalgroup, bestaande uit: Ellen Laninga, Anneke Mijnders, Marloes de Vries, Tineke Liefhebber, Mark Schipper en Jurry Vrieswijk. Robin Buenk, basgitaar. Arend Jansen, elektrisch gitaar. Job Noordmans, drums/slagwerk. Ernesto Arrendell, percussie. Jacques Marcus, fluit/panfluit. Christan Grotenbreg, sax, accordeon, keyboards. Denise Timman, vleugel. Marcel Zimmer, akoestisch gitaar en bandleiding. Jan Quintus Zwart, leiding samenzang.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: