Arnhem NZD 2007

12 mei 2007, 18:25

Nederland zingt dag vanuit het Gelredome in Arnhem tgv het 40 jarig bestaan van de EO. Medewerkenden: Samengesteld Gemengd Koor van 3000 stemmen o.l.v. Cor de Haan. Samengesteld Kinderkoor van 400 stemmen o.l.v. Jennifer van den Hoek.

Nederland zingt dag vanuit het Gelredome in Arnhem tgv het 40 jarig bestaan van de EO.

Medewerkenden: Samengesteld Gemengd Koor van 3000 stemmen o.l.v. Cor de Haan. Samengesteld Kinderkoor van 400 stemmen o.l.v. Jennifer van den Hoek. Samengesteld Mannenkoor o.l.v. Freddy Veldkamp. Brassband De Wâldsang - Buitenpost. Chr. Brassband Excelsior - Zalk o.l.v. Rieks van der Velde. Marcel Zimmer, drums. Ernesto Arrendell, percussie. Mark Dekkers, basgitaar. Jan Peter Beijersbergen, elektr. gitaar. Christan Grotenbreg, synthesizer/sax/accordeon. Kees Alers, fluit. Hans van Wingerden, trompet. André Pouwer, vleugel. Symfonie-orkest o.l.v. Martin de Deugd. Marjolein de Wit, fluit. Viktor Kruis, hobo. Arjan en Edith Post, trompet. Nynke de Jong, pauken. Johan Bredewout en Remco Hakkert, vleugel. Maria den Hertog en Ruzanna Nahapetjan, sopraan. Urker Mannen Ensemble o.l.v. Pieter Jan Leusink. Miracles - Woerden o.l.v. René van der Velde. Jaffo Gate Quartet. Martin Zonnenberg, Johannusorgel. Jan Quintus Zwart, algehele muzikale leiding.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: