NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Rotterdam

20 oktober 2007, 18:35

Massale koor- en samenzang vanuit de Grote of Sint Laurenskerk te Rotterdam.

Massale koor- en samenzang vanuit de Grote of Sint Laurenskerk te Rotterdam.

Medewerkenden: Chr. Gem. Koor Deo Cantemus - Rotterdam o.l.v. Cor de Haan. Ridderkerkse Kinder- en Jeugdkoren o.l.v. Jennifer van den Hoek. Lucy van der Maarel, sopraan. Strijkersensemble. Erik Olsman, contrabas. Severin van Dijk, fluit. Diana Abspoel, hobo. André Heuvelman, trompet. Dick LeMair, drums en pauken. Martin Zonnenberg, vleugel 1. Kees Alers, fluit. Christan Grotenbreg, synthesizer/accordeon/sax. André Pouwer, vleugel 2. André de Jager, hoofdorgel.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: