NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Goes

27 oktober 2007, 18:30

Massale koor- en samenzang vanuit de Grote of Maria Magdalenakerk te Goes.

Massale koor- en samenzang vanuit de Grote of Maria Magdalenakerk te Goes.

Medewerkenden: Eilandenkoor o.l.v. Peter Wildeman. Gemengd Koor Cantiga en Kamerkoor Ultreya - Tielt Belgie. Chr. Jong Mannenkoor Soli Deo Gloria - Urk o.l.v. Jaap Joh. Kramer. Willemijn en Henk Brouwer, zang. Strijkkwartet, bestaande uit: Martin de Deugd en Rudolf Vorbornik, viool; Paula Mureddu, altviool; Saskia Le Poole, cello. Marjolein de Wit, fluiten. Saskia Onstwedder, fluit. Floris Onstwedder, trompet. Andre van Vliet, vleugel. Martin Zonnenberg, hoofdorgel. Jan Quintus Zwart, leiding samenzang.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: