Den Haag LdH 1

24 november 2007, 18:30

Massale koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk in Den Haag, met medewerking van het Leger des Heils.

Massale koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk in Den Haag.

Medewerkenden: Samengesteld Grootkoor v/h Leger des Heils, bestaande uit 175 stemmen, bestaande uit de korpsen van Alkmaar, Almere, Amsterdam-West, Apeldoorn, Den Haag Congreszaal, Den Helder, Dordrecht, Ridderkerk, Rotterdam-Oost, Rotterdam Waterweg Centraal, Treebeek, Veenendaal.

Amsterdam Staff Songsters o.l.v. Roel van Kesteren. Amsterdam Staff Band v/h Leger des Heils o.l.v. Thijs Musch. Hans de Soet, vleugel. Joop van der Staay, basgitaar. Roland Toeter, drums. Miracles - Woerden o.l.v. René en Elske van der Velde. Joazinho Alves, drums. Lloyd Pengel, basgitaar. Marcel Potters, elektr. gitaar. Yvonne Leeftink, piano. Marieke van Poppel, fluit. René van der Velde, synthesizer. Martin Zonnenberg, hoofdorgel. Thijs Musch en Roel van Kesteren, leiding samenzang.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: