Harderwijk

15 december 2007, 18:35

Volkskerstzang vanuit de Grote Kerk in Harderwijk.

Volkskerstzang vanuit de Grote Kerk in Harderwijk.

Medewerkenden: Muziekkorps v/h Leger des Heils o.l.v. Roel van Kesteren. Male Ensemble Orpheus - Oekraïne. Interk. Mannenkoor Fontanus - Putten o.l.v. Wim Klein Haneveld. Verenigde Veluwse Koren o.l.v. Leander van der Steen. Kinderkoor Chanoekia uit Schalkwijk/Tull en 't Waal. Kinderkoor Chananja uit Houten. Mariëtte Oelderik, sopraan. Elisabeth Hopman, fluit. Noortje van Middelkoop, panfluit. Hariëtte Katsman, harp. Arthur Kerklaan en Arjan Post, trompet. Nynke de Jong, buisklokken, xylofoon, cymbals en pauken. Jan Quintus Zwart, leiding samenzang. Martin Zonnenberg, Monarcke-orgel.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: