NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Brielle

22 december 2007, 18:30

Massale koor- en samenzang vanuit de Catharijnekerk te Brielle.

Massale koor- en samenzang vanuit de Catharijnekerk te Brielle.

Medewerkenden: Chr. Gemengd Drechtstedenkoor Praise Him - Dordrecht. Kleinkoor Laudation - Dordrecht. Marjo van Someren, sopraan. Marjolein de Wit, fluit. Martin de Deugd, 1e viool. Natasja van Doesburg, 2e viool. Monique van Zelst, altviool. Saskia Le Poole, cello. Jeroen Nieuwint, contrabas. Germine Machielse-Jansens, harp. Simon Wierenga, trompet. Jan Hecker en Gert-Jan van Achterberg, doedelzak. Martin Mans, hoofdorgel. Martin Zonnenberg, algehele muzikale leiding.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: