Rotterdam

23 februari 2008, 18:30

Massale koor- en samenzang vanuit de Grote of St. Laurenskerk te Rotterdam.

Massale koor- en samenzang vanuit de Grote of St. Laurenskerk te Rotterdam.

Medewerkenden:

Interk. Evang. Koor Zuidland, Chr. Gem. Koor Groote Lindt, Herv. Zangkoor Jubilate Ede, Chr. Streekmannenkoor Asaf - Hardinxveld-Giessendam en Mannenkoor Onderling Genoegen - Nieuwendijk o.l.v. Peter Overduin. Gospelkoor Excelsis o.l.v. Amare Bilate. Gospelkoor In Touch en Gospelkoor Per Amore o.l.v. Ad de Joode. Annelies Schep, sopraan. Marcel & Lydia Zimmer, zang. Jan Rokyta, cymbaal. Liselotte Rokyta, panfluit. Kees Alers, fluit. Christan Grotenbreg, synthesizer, sax, accordeon. Marcel Zimmer, gitaar, percussie. Erik Olsman, contrabas. Jan Lenselink, vleugel. Christelle van den Berg en Anita van Soest, trompet. Nynke de Jong, pauken. Martin Zonnenberg, hoofdorgel.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: