NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Dordrecht De Hoop

31 mei 2008, 18:35

Massale openlucht samenzang vanuit Dorp De Hoop, Evangelisch Centrum Drugsverslaving en Hulpverlening te Dordrecht.

Massale openlucht samenzang vanuit Dorp De Hoop, Evangelisch Centrum Drugsverslaving en Hulpverlening te Dordrecht.

Medewerkenden: Choir of Hope - Dordrecht o.l.v. Maarten Wassink (samengesteld koor van medewerkers en gasten De Hoop). Jacqueline Wilschut, koorsoliste. Marcel Zimmer, akoestisch gitaar en zang. Lydia Zimmer, zang. Peter Ketting, zang. Christan Grotenbreg, keyboards, sax, accordeon. Arend Jansen, elektrisch gitaar. Robin Buenk, basgitaar. Job Noordmans, drums. Denise Timman, piano. Jan Quintus Zwart, leiding samenzang.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: