NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Dordrecht

21 maart 2009, 18:25

Koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk in Dordrecht, met o.a. Christelijk Gemengd Drechtstedenkoor 'PRAISE HIM'.

Een programma met koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk in Dordrecht.

Meewerkende musici:

Christelijk Gemengd Drechtstedenkoor 'PRAISE HIM' uit Dordrecht, Kleinkoor Laudation uit Dordrecht, Christelijke Gemengde Zangvereniging Jubilate Deo uit Woudenberg onder leiding van Marco den Toom, Sliedrechts Christelijk Mannenkoor Ichtus onder leiding van Martin Zonnenberg. Met medewerking van Marjo van Someren, sopraan.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: