Nederland Zingt

16 mei 2009, 18:30

Nederland Zingt met het Holland Boys Choir, Urker Mannenensemble en het Rijssens Mannenkoor o.l.v. Pieter Jan Leusink. Bekende liederen zoals Elk Uur, elk ogenblik, Jezus die mijn ziel bemint en ook prachtige composities als Hallelujah van Händel.

Nederland Zingt met het Holland Boys Choir, Urker Mannenensemble en het Rijssens Mannenkoor met begeleiding van het Bach Orchestra en o.l.v. Pieter Jan Leusink. Bekende liederen zoals Elk Uur, elk ogenblik, Jezus die mijn ziel bemint en ook prachtige composities als Hallelujah van Händel.

Door jarenlange intensieve studie met jongenssopranen kreeg Pieter Jan Leusink veel vakkennis omtrent het fenomeen 'de ontwikkeling van de jongensstem'. Als expert is hij in staat om jongens, zonder dat zij maar één noot kunnen lezen, in te wijden in het mysterie van de klassieke en

religieuze muziek en hen in korte tijd muzikaal zo te ontwikkelen dat zij grote composities kunnen uitvoeren.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: