NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Steenwijk

4 juli 2009, 18:30

Massale koor- en samenzang vanuit de Grote of St Clemenskerk in Steenwijk.

Massale koor- en samenzang vanuit de Grote of St Clemenskerk in Steenwijk.

Medewerkenden:

Kerkkoor Driebergen, Hervormd Gemengd

Koor Soli Laus Deo uit Barneveld

Soli Deo Gloria uit Langbroek

Jongerenkoor Liv'n Praise uit Zeist o.l.v. Martin den Boer

Byzantijnskoor Drenthe o.l.v. Johan Rodenhuis

Gomarus Schoolkoor uit Groningen o.l.v. Jeljer Vlieg, sopraan: Annemet Lems, fluit/panfluit: Jacques Marcus, contrabas : Sylvia Maessen, vleugel: Jan Lenselink, Koperkwintet Fiifresom Brass, trompet/bugel: Siemen Hoekstra, trompet/bugel: Piet Bergsma, hoorn: Tjipke Pasman, trombone: Wessel Bruggink, tuba: Helfred van der Veen, pauken: Mark Voermans, orgel: André van Vliet.

Leiding samenzang: Martin Zonnenberg.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: