Kees Langeveld - De lat ligt hoog

19 juli 2009, 09:25

Gastpresentator ds. Ron van der Spoel gaat naar het sportveld van Enschede. Daar is een jonge topsporter bezig te trainen voor de Nederlandse kampioenschappen.

Gastpresentator ds. Ron van der Spoel gaat naar het sportveld van Enschede. Daar is een jonge topsporter bezig te trainen voor de Nederlandse kampioenschappen. Kees Langeveld is tienkamper, en vandaag traint hij, samen met coach Bas van Winsen, het polsstokhoogspringen.

De lat ligt hoog en moet nog hoger komen te liggen, want Kees wil uiteindelijk meedoen aan de Olympische Spelen! Of dat gaat lukken, en hoe belangrijk het is het oog op het doel gevestigd te houden, zien we in deze uitzending van Nederland zingt in de zomer. En ds. Ron van der Spoel hoort van Kees wat het inhoudt dat hij een ‘Sports Witness’ is: een topsporter die in de sport een getuige wil zijn van zijn geloof in Jezus Christus.

De samenzang komt vanuit de Laurenskerk in Rotterdam.

Bijbelgedeelte: Hebreeën 12:1-2

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: