NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

12 december 2009, 18:30

In 'Nederland Zingt' kunt u deze keer kijken en luisteren naar een compilatie van mooie adventsliederen.

Advent is de tijd van voorbereiding op het kerstfeest. De tijd waarin de komst en wederkomst van Jezus Christus wordt verwacht. Het liturgisch jaar begint met Advent.

In 'Nederland Zingt' kunt u deze keer kijken en luisteren naar een mooie samenstelling van adventsliederen, gezongen door onder andere het Gouds Kinderkoor, het Kampen Boys Choir, Orpheus en samenzangliederen zoals 'Nu daagt het in het oosten'.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: