NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

22 mei 2010, 18:30

In deze uitzending van 'Nederland Zingt' staan alle liederen in het teken van Pinksteren.

In deze uitzending van 'Nederland Zingt' staan alle liederen in het teken van Pinksteren, zoals het bekende lied 'Er komen stromen van zegen' uit de bundel van Johannes de Heer, en het lied 'Herstel mijn eerste liefde' van Marcel en Lydia Zimmer.

Mirjam Bouwman zal u meer vertellen over Pinksteren, het feest van de uitstorting van de Heilige Geest en het begin van de christelijke kerk, en de mooie liederen in deze aflevering.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: