NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt in Zaandam

29 mei 2010, 18:30

Koor- en samenzang vanuit de Westzijderkerk in Zaandam. Met medewerking van het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor en kinderkoor 'de Bengeltjes'.

Nederland Zingt komt deze keer vanuit de Westzijderkerk in Zaandam.

Muzikale medewerking verlenen het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor en kinderkoor 'de Bengeltjes' uit Zeewolde.

Kinderkoor 'de Bengeltjes' is eind jaren tachtig opgericht door enkele enthousiaste ouders. Ze begonnen met 35 kinderen, maar het koor werd alsmaar groter en telt nu ongeveer 140 kinderen. Ze zingen onder leiding van twee dirigenten, Titia Bron en Gera Anbergen-Peterson.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: