Nederland Zingt op Tweede Kerstdag

26 december 2010, 09:00

Ook op Tweede Kerstdag is ds. Arie van der Veer te gast bij een kookworkshop van chef-kok Herman Haan. Herman vertelt over zijn jeugd waarin hij verslaafd was aan drugs en op straat zwierf. Ook legt hij uit wat Kerst nu in zijn leven betekent.

Ds. Arie van der Veer is ook op Tweede Kerstdag in een kerk in Zeewolde waar chef-kok Herman Haan de kookworkshop 'Proef Kerst' geeft.

Herman Haan vertelt over zijn jeugd waarin hij verslaafd was aan drugs en op straat zwierf. Ook legt hij uit wat Kerst nu in zijn leven betekent.

Herman hoopt dat de deelnemers in de kookworkshop iets proeven van Kerst, het feest van licht en vrede, terwijl ze ook bezig zijn met het bereiden van een heerlijk kerstdiner.

Ds. Arie van der Veer gaat ook op bezoek bij Marjonelle Meindersma. Ze is onlangs christen geworden en neemt deel aan de workshop. Samen praten ze over Kerst en de betekenis ervan, die dit jaar helemaal anders geworden is voor haar.

In de meditatie vertelt ds. Arie van der Veer over de wijzen uit het oosten, die al iets gezien hebben en op zoek gaan naar meer. Meer van Jezus.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: