Nederland Zingt

26 maart 2011, 18:20

Koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk in Vollenhove. Met diverse koren o.l.v. Jaap Kramer.

In deze uitzending van 'Nederland Zingt' kunt u genieten van koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk in Vollenhove.

 

Muzikale medewerking verlenen het mannenkoor Soli Deo Gloria uit Urk, gospelkoor Tin Speransa en de gemengde koren Zon en Zegen en het Gereformeerd Kerkkoor Urk onder leiding van Jaap Kramer en de solist Martin Brand.

 

Jaap Kramer ziet zijn talent als een gave van God en een geweldige manier om Hem en mensen te dienen. Hij is geboren en getogen op Urk. Vanaf zijn twaalfde begeleidt hij al gemeentezang op orgel. Meer en meer ontwikkelt hij zich als dirigent, begeleider en componist. Sommige mensen praten makkelijk over hun geloofsleven. De taal van Jaap is de muziek, een instrument in Zijn hand.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: