NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

21 mei 2011, 18:20

Een bijzonder optreden van de Choircompany o.l.v. Maarten Wassink in de Petrus en Pauluskerk in Maassluis.

Een bijzonder optreden van de Choircompany onder leiding van Maarten Wassink in de Petrus en Pauluskerk in Maassluis.

 

Een kerk met een verhaal: het gebouw is opgetrokken uit 'tentdoek', dat over een staalconstructie is gespannen. In de eerste plaats moest het een eigentijds gebouw zijn: compact, energiezuinig en opvallend.

 

Het ervaren van een heilige ruimte stond bij de bouw voorop. Er is een 'ademende en gelede ruimte' ontstaan, die bestaat uit gebogen, onbegrensde vlakken, waartussen zich lichtvensters met een eigen kleur bevinden.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: