NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

25 juni 2011, 18:25

Koor- en samenzang vanuit de Sint Nicolaaskerk in Brouwershaven.

'Nederland Zingt' komt deze keer vanuit de Sint Nicolaaskerk in Brouwershaven en is speciaal gewijd aan Johannes de Heer-liederen.

Johannes de Heer heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. Hij wilde Nederland wakker schudden en op de komst van Jezus Christus wijzen. Maar hij is vooral bekend geworden door de uitgave van evangelische liederen in de naar hem genoemde zangbundel.

Nog dagelijks worden zijn liederen gezongen in kerken en gezinnen.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: