Nederland Zingt op Zondag

24 juli 2011, 09:33

Gastpresentator ds. Jan Peter Kruiger bezoekt christelijke camping De Betteld in de Gelderse Achterhoek.

Gastpresentator ds. Jan Peter Kruiger bezoekt christelijke camping De Betteld in de Gelderse Achterhoek.

In deze eerste aflevering van een drieluik over de Betteld praat hij met directeur Gerhard Hobelman. Gerhard vertelt over zijn grootse visie voor de Betteld en over de enorme uitbreiding van de camping die daarop volgde. Het werd een vakantiepark met een groot conferentiecentrum erbij. Allemaal bedoeld om christenen bij elkaar te brengen en tot geloofsverdieping te komen.

Maar de plannen liepen bijna uit op een financiële ramp. Na jaren kwam Gerhard, met zijn camping, toch door deze crisis heen en door reorganisaties loopt de camping weer goed. Gerhard leerde opnieuw op God te vertrouwen en vooral: niet God voor zijn karretje te spannen, maar te luisteren naar wat God van hem wil.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: