De meest favoriete uitzending

10 september 2011, 18:26

Samenzang. Afl.: De meest favoriete uitzending. Het afgelopen seizoen hebben we een groot aantal nieuwe uitzendingen mogen maken met het koor Praise Him begeleid door het Hineni orkest en Remco Hakkert en band; uitzendingen helemaal gewijd aan Johannes de Heer. Een weerspiegeling van de grote verscheidenheid van religieuze liederen in Nederland. Via internet kon de kijker zijn voorkeur uitspreken. In dit programma kunt u kijken naar uw voorkeur.

In deze eerste, nieuwe uitzending van het seizoen kunt u kijken en luisteren naar de meest geliefde koor- en samenzangliederen van het afgelopen seizoen.

 

'Nederland Zingt' heeft in het afgelopen seizoen een groot aantal uitzendingen mogen maken. Met onder andere het koor Praise Him begeleid door het Hineni orkest, Remco Hakkert en band, en uitzendingen helemaal gewijd aan Johannes de Heer. Een weerspiegeling van de grote verscheidenheid van religieuze liederen in Nederland.

 

Via de Nederland Zingt-site heeft de kijker onlangs zijn voorkeur kunnen uitspreken voor een uitzending van het afgelopen seizoen. In deze aflevering kunt u kijken naar een compilatie van de meest favoriete uitzendingen.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: