NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

15 oktober 2011, 18:25

Koor- en samenzang vanuit de Lebuïnuskerk in Deventer met o.a. At Once en mannenkoor 'Looft den Heere' uit Vaassen.

De religieuze zang is van oudsher beoefend door mannen. In deze uitzending van 'Nederland Zingt' treden diverse mannenkoren op in de Lebuïnuskerk in Deventer.

 

Muzikale medewerking verlenen de mannenkoren IJsselmuiden-Grafhorst en Looft Den Heere (Vaassen), beide onder leiding van Freddy Veldkamp, The Martin Mans Formation, At Once - met onder andere Jaap en Lucas Kramer - en Double G. en het Gelre Brass en Martin Zonnenberg.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: