Nederland Zingt

22 oktober 2011, 18:25

Koor- en samenzang vanuit de Nieuw Jeruzalemkerk in Emmeloord. Het thema is 'Praise & Worship'.

De Here loven, prijzen en dienen, beseffen dat je God looft en dat je voor Zijn aangezicht leeft. Lofzingen of lofprijzen is een vast onderdeel in de protestantse liturgie na het lezen van de wet. Aan de ene kant zingen we over onszelf en aan de andere kant zingen wij over onze verlossing naar Psalm 130 'Mijn rouwkleed hebt Gij losgemaakt, met vreugde omgord'.

 

Nederland Zingt vanuit de Nieuw Jeruzalemkerk in Emmeloord met het thema Praise & Worship. Muzikale medewerking verlenen gospel- en gemengde koren onder leiding van Jaco Mulder, het zang- en gitaarensemble Kithara en de band onder leiding van Marcel Zimmer.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: