Nederland Zingt

5 november 2011, 18:25

Koor- en samenzang vanuit de St. Janskerk in Schiedam met o.a. de kinder- en jeugdkoren van Jennifer van der Hoek.

Koor- en samenzang vanuit de Grote of St. Janskerk in Schiedam met de kinder- en jeugdkoren onder leiding van Jennifer van der Hoek en de koren Deo Cantemus, het Gereformeerd Kerkkoor Zwijndrecht en het Gereformeerd Kerkkoor Alblasserdam onder leiding van Cor de Haan.

 

Het Christelijk Gemengde koor Deo Cantemus bestaat al 75 jaar. Ooit als een klein koor begonnen in de stad Rotterdam is het koor nu uitgegroeid tot ruim 300 leden. De enorme groei begon in 1951, toen Arie Pronk de leiding op zich nam. Na het overlijden van Arie Pronk in 1991, heeft het koor een bekwame opvolger gevonden in de persoon van Cor de Haan.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: