Nederland Zingt

10 december 2011, 18:25

Koor- en samenzang in het teken van Advent. Nederland Zingt vol verwachting op Zijn komst.

Deze uitzending van Nederland Zingt staat in het teken van Advent. Advent betekent letterlijk God komt naar ons toe. Het is de voorbereidingstijd op het Kerstfeest, de geboorte van Jezus Christus, ruim 2000 jaar geleden. Eveneens is de Advent de periode van verwachting van Jezus' wederkomst op het einde der tijden, wanneer God alles in allen zal zijn.

 

Voor de Advent zijn prachtige liederen geschreven zoals 'Daar is uit 's werelds duist're wolken', 'O kom, o kom Immanuël' en 'Nu daagt het in het oosten'. Nederland Zingt vol verwachting op de komst en wederkomst van Jezus Christus.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: