Nederland Zingt

17 december 2011, 18:25

Nederland Zingt vanuit de Sint Janskerk in Gouda met het Gouds Kinderkoor o.l.v. Daniëlle van Laar.

In veel plaatsen in Nederland is de volkskerstzang een prachtige traditie geworden met veel samenzang van bekende liederen en lezingen uit een van de evangeliën.

 

Vanuit de Grote of Sint Janskerk in Gouda kunt u luisteren naar koor- en samenzang. Muzikale medewerking verlenen onder andere Maaike Widdershoven en Remko Harms, bekend van onder andere 'Op zoek naar Joseph' en het Gouds Kinderkoor onder leiding van Daniëlle van Laar. Jan Quintus Zwart leidt de samenzang.

 

Tevens ziet u beelden van het indrukwekkende lichtfeest 'Gouda bij kaarslicht', waarbij ruim 2.500 kaarsen branden in het beroemde Stadhuis en in de panden rondom de Markt. De straat- en winkelverlichting zijn gedoofd, waardoor dit spektakel een sprookjesachtig tafereel oplevert.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: