Nederland Zingt op Eerste Kerstdag

25 december 2011, 08:55

Ds. Arie van der Veer maakt op een bijzondere manier het kerstverhaal mee in Voorthuizen. Bekijk de promo.

Op deze Eerste Kerstdag maakt ds. Arie van der Veer het kerstverhaal op een wel heel bijzondere manier mee. Hij is te gast bij het kerstevent in Voorthuizen. Het begint allemaal met de gids, Moshe, die Arie en de overige reizigers mee terugneemt in de tijd. Vervolgens wordt tijdens een drie uur durende tocht, steeds op verschillende plekken een scène uit het leven van Jezus gespeeld of gedanst.

 

In deze eerste aflevering van dit kerst-tweeluik ontmoet ds. Arie van der Veer naast Sipke de Boer, die de gids speelt, ook de jonge Jelina de Raad. Zij danst een zelfbedachte solo in de geboortescène van Jezus. Jelina vertelt meer over het kerstevent en waarom zij er aan meedoet.

 

De gesprekken en meditatie worden afgewisseld met koor- en samenzang.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: