NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

28 januari 2012, 18:55

Koor- en samenzang vanuit de St. Janskerk in Schiedam met muzikale medewerking van diverse koren.

Koor- en samenzang vanuit de Grote of St. Janskerk te Schiedam. Met muzikale medewerking van de kinder- en jeugdkoren onder leiding van Jennifer van der Hoek, en de koren Deo Cantemus, het Gereformeerd Kerkkoor Zwijndrecht en het Gereformeerd Kerkkoor Alblasserdam onder leiding van Cor de Haan.

 

In de bundel van Joh. de Heer staan veel teksten van M.S. Bromet. Zo ook van het lied 'Ik zie een poort wijd open staan'. Dit lied staat centraal als 'Lied van de week'.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: