Nederland Zingt op Zondag

5 februari 2012, 08:55

Ds. Arie van der Veer ontmoet Karin Broeders. Een gesprek over haar zoektocht naar de zin van het leven.

Ds. Arie van der Veer heeft een ontmoeting met Karin Broeders uit Zeewolde. Zij heeft een verleden als reiki-master. Reiki is een genezingstherapie, gebaseerd op het boeddhisme, waarbij via handoplegging energie uit de kosmos aan een cliënt wordt doorgegeven.

 

Karin heeft ervaren dat daarbij contact wordt gemaakt met een levensgevaarlijke geestenwereld. Ze was zo geïnteresseerd in alles wat occult was, dat ze ook in de hekserij en de zwarte magie terechtkwam. Het maakte deel uit van haar zoektocht naar de zin van haar leven. Haar huwelijk was gestrand, een nieuwe relatie was op een drama uitgelopen en haar kinderen waren bij haar ex-man terechtgekomen.

 

Karin stond op het punt om een eind aan haar leven te maken. Maar contact met een kennis die over haar geloof vertelde en een onverwacht bezoek aan een kerkdienst zetten haar aan het denken. Uiteindelijk veranderde een visioen waarin ze Jezus ontmoette haar leven. Karin zegt in haar zoektocht eindelijk de waarheid te hebben gevonden. Ze geeft nu geen reiki meer door, maar de boodschap van redding door Jezus Christus.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: