Nederland Zingt op Zondag

1 april 2012, 08:55

Ds. Wigle Tamboer gaat op bezoek bij Jeannette Westerkamp. Ze werkt als predikant in een jeugdzorginstelling.

Ds. Wigle Tamboer gaat op bezoek bij Jeannette Westerkamp. Ze besloot vijftien jaar geleden met haar gezin vanuit hun huis in oorlogsgebied Rwanda terug te keren naar Nederland. Samen met haar man Dick maakte ze een nieuwe start door vernieuwingsbeweging New Wine op te zetten en de Alpha-cursus vanuit hun gemeente in Houten te leiden.

 

Inmiddels is Dick hier gemeentepredikant, terwijl Jeannette als predikant werkt in jeugdzorginstelling De Lindenhorst in Zeist. Hier wordt een veilige haven geboden aan meisjes die in moeilijke situaties zijn terechtgekomen.

 

Aan ds. Wigle Tamboer vertelt Jeannette welke impact haar tijd in Afrika en de ziekte die zij zes jaar geleden kreeg op haar hebben gehad en hoe haar geloofsleven hierdoor veranderd is.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: