Nederland Zingt met Pasen (1)

8 april 2012, 08:55

Ds. Arie van der Veer trekt deze paasdagen op met twee leden van de christelijke band Sela.

Ds. Arie van der Veer trekt deze paasdagen op met twee leden van de christelijke band Sela, die een nieuwe cd, gericht op Pasen, heeft uitgebracht.

 

Op Eerste Paasdag staat Adrian Roest centraal. Hij werkt als hulpverlener bij het Evangelisch Begeleidings Centrum (EBC), waar jonge mensen met psychische problemen begeleid worden. Met dezelfde drive waarmee Adrian dit werk doet, maakt hij ook muziek.

 

Al verschillende jaren is hij een van de componisten en de vaste toetsenist van Sela. Aan ds. Van der Veer vertelt hij hoe een aantal moeilijke momenten in zijn leven, zoals het overlijden van zijn zus, invloed hebben gehad op zijn geloof én op de muziek die hij maakt.

 

De gesprekken en meditatie worden afgewisseld met koor- en samenzang.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: