Nederland Zingt

21 april 2012, 19:00

Koor- en samenzang vanuit de Martinikerk in Sneek met o.a. het Martini Jongenskoor o.l.v. Rintje te Wies.

Het Liedboek voor de Kerken is het meest gebruikte kerkelijk liedboek van de Protestantse Kerk in Nederland. Het Liedboek voor de Kerken werd uitgebracht in 1973, als opvolger van de afzonderlijke psalm- en gezangenbundels van de hervormde en gereformeerde Kerken. De psalmen zijn voor dit liedboek nieuw berijmd op de in Nederland bekende melodieën van het Geneefse Psalter. Het bevat de 150 psalmen en 491 gezangen.

 

In deze uitzending kunt u luisteren en kijken naar het Interkerkelijk Mannenkoor Edoza onder leiding van Jan Hibma en het Martini Jongenskoor onder leiding van Rintje A. te Wies. Meewerkende musici zijn onder andere soliste Annelies Schep en dirigent organist Martin Zonnenberg.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: