Nederland Zingt op Zondag

13 mei 2012, 08:55

Arjan Lock ontmoet Arie de Rover, die zijn goede baan opzegt en besluit om een retraitecentrum op te richten.

Arjan Lock ontmoet in deze uitzending Arie de Rover. Door een ernstige nieraandoening brengt Arie tot zijn 13e veel tijd door in het ziekenhuis. Dan wordt er een medicijn gevonden dat hem geneest. Arie gaat studeren, wordt medisch analist en bouwt een glansrijke, internationale carrière op. Een kerkdienst in New York zet zijn leven echter helemaal op z'n kop.

 

Arie besluit dat hij een radicale keuze moet maken: leven mét of zonder God. Hij zegt zijn goedbetaalde baan op en richt retraitecentrum 'Safe Haven' op. Aan Arjan Lock vertelt hij wat hij wil betekenen voor mensen die 'kapot zijn gegaan' door wat ze hebben meegemaakt in het leven.

 

De gesprekken en meditatie worden afgewisseld met koor- en samenzang.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: