Nederland Zingt in de Zomer (1)

3 juni 2012, 08:55

Ds. Arie van der Veer is in de eerste zomeraflevering in het oude vissersplaatsje Huizen en er volgt een kijkje op camping 'De Heigraaf' in Woudenberg.

In de zomermaanden ziet 'Nederland Zingt op Zondag' er anders uit dan in de rest van het jaar. Zo staat elke week een andere toeristische plaats in Nederland centraal. Er komen verrassende plekjes aan het licht, een inwoner wordt gevraagd naar zijn of haar favoriete lied, en toeristen vertellen wat hen zoal trekt aan deze toeristische trekpleister.

 

Bovendien krijgen we wekelijks het wel en wee van vakantiegangers op camping 'De Heigraaf' in Woudenberg te zien. Hoe besteden zij hun vakantie zoal? En welke tips hebben ze bij mooi of juist slecht weer?

 

In deze eerste zomeraflevering staat het oude vissersplaatsje Huizen centraal. Een aantal inwoners komt aan het woord, ds. Arie van der Veer houdt een overdenking en naast de vertrouwde koor- en samenzang volgt er een eerste kijkje op de camping in Woudenberg.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: