NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Grote of St. Michaëlskerk in Zwolle

7 juli 2012, 19:05

Het thema is Zing een nieuw lied en opgenomen in de Grote of St. Michaëlskerk in Zwolle. Liederen uit de bundel Zingend Geloven, Tussentijds en Opwekking. Een opmaat naar het nieuwe Liedboek voor de Kerken. Een aantal nieuwe teksten zijn er geschreven op schitterende bekende melodieën. Meewerkende koren zijn het JGK Immanuël, De Lofstem en Gelegenheidskoor Staphorst o.l.v. Harm Hoeve, soliste Rebecca Steenbergen en de Band Sela. De duizendstemmige samenzang wordt o.a. begeleid door Martin Zonnenberg op orgel en Henk Ruiter op vleugel.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: