NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland zingt

1 september 2012, 19:12

Het middeleeuwse kerkgebouw in de Alkmaarse binnenstad werd al tijdens de bouw vanwege de omvang kortweg Grote Kerk genoemd. De Grote Kerk is van oudsher het grootste en hoogste kerkgebouw in Alkmaar. Oorspronkelijk was het gebouw gewijd aan Sint Laurens. Aan deze opname werken bijzondere koren mee zoals Women in Worship en Chr. Mannenkoor de Lofstem uit Broek op Langedijk o.l.v. Aldert Fuldner. Meewerkende musici zijn o.a. organist Martin Zonnenberg, het trompetduo Arjan en Edith Post en het combo o.l.v. André Bijleveld.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: