Nederland Zingt op Zondag

2 september 2012, 08:57

Ds. Arie van der Veer ontmoet de 26-jarige Catharina Rodenburg, die na een lange zoektocht tot geloof gekomen is.

Catharina Rodenburg (26) groeit op in een niet-gelovig eenoudergezin. God is voor haar een weinigzeggend begrip. Maar als ze 14 is, komt haar moeder tot geloof. Bovendien trouwt haar moeder met een christen die drie gelovige dochters heeft.

 

Regelmatig heeft Catharina in haar gezin discussies over God en het geloof. Na een lange zoektocht komt ook Catharina tot geloof. "Ik dacht ik kan er niet meer om heen. Het was een bewuste beslissing, maar ik denk dat geloof ook een cadeau is wat je ontvangt. Dus daar ben ik heel blij mee!"

 

De gesprekken en meditatie worden afgewisseld met koor- en samenzang. De samenzang komt vanuit de Sint Vituskerk in Hilversum en de Nieuw Jeruzalemkerk in Emmeloord.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: