Nederland Zingt

15 september 2012, 19:00

Koor- en samenzang vanuit de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes. Met o.a. het Zeeuws vocaal ensemble.

Koor- en samenzang vanuit de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes. Een kerk die in de 12e eeuw uit tufsteen is opgebouwd. In de loop van de eeuwen is de kerk stukje bij beetje uitgebreid tot het imposante gebouw dat het nu is. De laatste ingrijpende restauratie was van 1998 tot 2000, waarbij de houten vloeren van de transepten en het koor werden vervangen.

Vanuit deze bijzondere kerk kunt u kijken naar het Zeeuws vocaal ensemble onder leiding van Elisabeth van Duijn, het Jong Mannenkoor Salomo en het Hollands Meisjeskoor, en samenzang onder leiding van Peter Wildeman.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: