NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

6 oktober 2012, 19:09

Een speciale uitzending met liederen over het Licht.

Een speciale uitzending met liederen over Licht, een van de hoedanigheden van God en wat Hij voor ons wil zijn. Door dat Licht kijken we anders naar ons leven. Door God te kennen, staat alles in een ander Licht.

 

Het zien van het Licht is niet vanzelfsprekend. Sommigen ervaren door allerlei omstandigheden veel donkerheid in hun leven. Het lied 'Ik wandel in het Licht met Jezus' is op Java geschreven door Margaretha Alt. Ondanks het feit dat ze leed aan malaria en in de oorlogsjaren gebukt ging onder de Japanse bezetting schreef ze deze woorden.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: