Nederland Zingt op Zondag

16 december 2012, 08:55

Ds. Wigle Tamboer praat met Geertje Tobé over haar leven en de jarenlange periode dat ze lid was van een sekte.

Leven in een sekte is voor veel mensen absoluut niet voor te stellen. Voor Geertje Tobé was dit jarenlang echter de harde werkelijkheid. Met ds. Wigle Tamboer praat ze over haar leven voor, tijdens en na de periode als lid van de 'Gemeente Gods'.

Wanneer Geertje hoort over de 'Gemeente Gods', gaat ze er kijken en raakt ze in de ban van de leider. Het blijkt een sekte te zijn, waar ze uiteindelijk maar liefst achttien jaar lid van is. Het leven is er een hel, doordat ze te maken krijgt met vernederingen, intimidatie, onmenselijke straffen en totale isolatie.

Is het mogelijk om na zo'n vreselijke periode je vertrouwen nog steeds op God te stellen?

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: