Nederland Zingt

16 februari 2013, 18:55

Koor- en samenzang vanuit de St. Gertrudiskerk in Bergen op Zoom met onder andere Gospelkoor Chananja.

Naast Gospelkoor Chananja, onder leiding van Peter Koetsveld, hoort u het Christelijk Gemengd Koor Praise Him, onder leiding van Jan Quintus Zwart, en Hortus Musicus Religiosus, onder leiding van Marcel van Westen.

- Sjoukje Nutma, soliste/vocal
- Geert Chatrou, kunstfluiter
- Marcel Tiemensma, gitaar
- Thijs Musch, trompet
- Jan Lenselink, piano
- Jan Quintus Zwart, leiding koor- en samenzang
- Martin Zonnenberg, orgel

Op zon- en feestdagen verzorgt Hortus Musicus Religiosus - in wisselende bezetting - de liturgische vieringen in de St. Gertrudiskerk. Het gemengd koor, dat uit ongeveer 45 leden bestaat, zingt meest Latijnse en Nederlandse muziek. Met Kerst, Pasen, Pinksteren en andere bijzondere vieringen ondersteunt het orkest het koor.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: