Nederland Zingt

23 februari 2013, 19:00

Een speciale uitzending met koor- en samenzang rond het thema Liefde.

'Wie niet liefheeft kent God niet, want God is liefde.' Een bekende tekst uit 1 Johannes 4: 8. In deze uitzending met al thema Liefde hoort u onder andere de liederen 'Heer Uw licht en Uw liefde schijnen', 'Liefde was het' en 'Voor Uw liefde Heer Jezus'.

Het thema heeft veel tekstdichters geïnspireerd zoals de Australische componist Geoff Bullock met het bekende lied 'De kracht van Uw liefde'. Kracht is er bij God. Dat is niet alles. Kracht lost jouw problemen niet op, maar helpt je wel om erdoorheen te komen. Kracht wist verdriet niet uit, maar geeft je wel de energie om het te verwerken. Geloven geeft kracht. Gelukkig niet alleen aan het eind van je leven. Maar ook midden in het drukke bestaan van jouw leven, heb je kracht nodig. De kracht van Zijn liefde.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: