Nederland Zingt op Zondag

24 februari 2013, 08:55

Arjan Lock ontmoet Paulien Vervoorn. Gaandeweg heeft ze ontdekt dat God onvoorwaardelijk van haar houdt.

Ze schrijft boeken, spreekt in kerken en samenkomsten, traint volwassenen, coacht studenten en ontdekt verborgen talenten. Tussendoor is Paulien Vervoorn ook nog reisleidster. Arjan Lock gaat een dag met haar op stap en vraagt Paulien naar haar eigen verhaal.

Paulien groeide op in een warm, christelijk gezin. Kerkelijk behoorde ze tot de Gereformeerde Gemeente en ze leefde in een klein en veilig wereldje. Iedere zondag hoorde ze dat ze nog niet bekeerd was. Maar hoe doe je dat dan, je bekeren? En kan dat überhaupt wel? Die vragen waren voor haar het begin van een flinke zoektocht.

Gaandeweg ontdekt Paulien dat God onvoorwaardelijk van haar houdt. Dat geeft rust, al kan ze maar moeilijk echt rusten. Ze wil haar talenten ontdekken en ontwikkelen, waardoor ze nu in verschillende gemeenten spreekt.

De gesprekken en de meditatie worden gevolgd door koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk in Vianen.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: