NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

2 maart 2013, 19:00

Nederland Zingt in de Eusebiuskerk in Arnhem met onder andere het vocaal ensemble Vocalism.

Verder hoort u het Gemengd Koor Groot Veluwe onder leiding van Wim Magré, soliste Diane Ranselaar en begeleiding door brassband de Wâldsang en pianist Arjan Breukhoven en organist Martin Zonnenberg. De leiding van de samenzang is in handen van Rieks van der Velde.

De bouw van de Eusebiuskerk in Arnhem vergde meer dan 100 jaar. In de eeuwen daarna is kerk meerdere keren gerestaureerd. Toren en kerkgebouw raakten tijdens de Slag om Arnhem in september 1944 zwaar beschadigd, maar werden daarna weer gerestaureerd en (deels) herbouwd.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: