Nederland Zingt

9 maart 2013, 19:00

Koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk van Breda met onder andere het Sacramentskoor onder leiding van Henri de Graauw.

Ook hoort u Het Young Ladies Choir Hadassah onder leiding van Ria van den Noort.

De Grote Kerk in Breda is de grootste Nassaukerk ooit gebouwd. De 15e-eeuwse Grote Kerk van Breda is een gebouw met een rijk cultuurhistorisch verleden. Niet alleen de imposante architectuur van de buitenzijde van het gebouw, maar ook de in de kerk aanwezige monumenten, gewelf- en muurschilderingen maken het gebouw tot het belangrijkste monument van Breda. Zeer bijzonder is de Prinsenkapel met zijn met bladgoud beklede plafond, waar de voorvaderen van ons Koninklijk Huis begraven zijn.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: