Nederland Zingt op Zondag

17 maart 2013, 08:55

Ds. Pieter Both bleef na het overlijden van zijn vrouw achter met drie kinderen. Hoe pak je dan de draad van het leven op?

Ds. Arie van der Veer gaat in gesprek met Pieter Both. In 2006 neemt zijn leven een zware wending. Zijn vrouw Rolinda overlijdt bij de geboorte van hun derde kind aan een hersenvliesontsteking. Pieter blijft achter met drie kleine kinderen van 0, 2 en 4, maar voelt dat God geen seconde van zijn zijde is. In zijn huis richt hij een speciale plank in met herinneringen aan Rolinda. Zo kan hij met zijn kinderen over hun moeder praten. Ook schrijft Pieter een boekje 'Dag zeggen, dolen in rouw'. Maar God heeft Pieter laten zien dat hij weer naar de toekomst moet kijken. In april trouwt hij met Annemarie, zijn nieuwe vrouw.

De gesprekken en meditatie worden gevolgd door koor- en samenzang vanuit de Groote Kerk in Maassluis.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: