NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio close menu
Nederland Zingt op Stille Zaterdag

Nederland Zingt op Stille Zaterdag

30 maart 2013, 19:00

Koor- en samenzang met liederen die bij Stille Zaterdag passen, zoals 'Er is een verlosser' en 'Hij kwam bij ons, heel gewoon'.

Stille Zaterdag is de laatste dag van de vastentijd en de lijdensweek die voorbereidt op het paasfeest. Op die dag luiden de klokken niet tot aan de Paaswake. In deze aflevering van Nederland Zingt hoort u liederen die passen bij Stille Zaterdag, zoals 'Er is een verlosser' en 'Hij kwam bij ons, heel gewoon'. Tussen de liederen door ontmoeten we kunstenares Linette Trapman. Zij heeft op verrassende en inspirerende wijze bekende liederen, bijbelteksten en gedichten verbeeld.