Nederland Zingt op Hemelvaartsdag

19 april 2013, 14:44

Arjan Lock heeft onlangs in Kenia een bezoek gebracht aan het Nairobi Community Media House.

Het Nairobi Community Media House - opgezet door de Keniaan Kennedy Odhiambo - heeft als doel jongeren uit de sloppenwijken van Kenia de mogelijkheid te geven om volwaardige videoproducties te maken. Een van hen is Erris Khajira.

Erris Khajira (26) is opgegroeid in Dandora, een gruwelijke sloppenwijk bij de grootste vuilstort van de hoofdstad Nairobi. Hier kreeg Erris de droom om het verhaal van de sloppenwijken te vertellen in het 'African Slum Journal'. Een online productie die is opgezet door het Nairobi Community Media House. Arjan Lock praat met Erris over het geloof en haar droom voor de mensen in de sloppenwijken.

De gesprekken en meditatie worden gevolgd door koor- en samenzang.

Wilt u meer zien en weten over het werk van Eriss en haar collega's van het Nairobi Community Media House klikt u dan op onderstaande links:
http://www.africanslumjournal.com
http://www.nairobicommunitymediahouse.comOp de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: